Hemorcool® aambeien crème

Wat de geschiedenis ons leert

Al in de oudheid was bekend dat koper gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft. 2000 jaar voor Christus werd in het oude Egypte koper gebruikt om water te steriliseren en wonden te behandelen. En in de boeken van de Griekse arts Hippocrates (460-380 jaar voor Christus) wordt koper geadviseerd voor de behandeling van beenwonden bij spataderen.

Ook recent onderzoek onderschrijft de bijzondere werking van koper. Zo bleek na een studie in 2015 dat bij vrouwen met een koperspiraal na een jaar significant minder vaak het aan baarmoe­derhalskanker gerelateerde HPV-virus aanwezig was dan bij vrouwen met een spiraal zonder ko­per. Uit ander onderzoek blijkt dat het gebruik van koperhoudende geïmpregneerde gazen na een knip bij bevallingen en bij voetwonden van diabetici maakt dat wonden sneller bewezen. Ook de Saxion University of Applied Science doet onderzoek naar de bacteriedodende werking van koper, waarbij bamboe en katoen geïmpregneerd met koper worden blootgesteld aan bacteriekolonies. Het aantal bacteriën neemt hierdoor af. Ook de toepassing van koper in een crème is wetenschappelijk bewezen. Zo blijkt uit onderzoek dat koper- en zinkhoudend bakkersgist, wat al meer dan zestig jaar wordt gebruikt voor de be­handeling van onder andere aambeien, inderdaad een medicinale werking heeft.

De kracht van koper

De Hemorcool® crème onderscheidt zich door de toevoeging van koper: een krachtig geneeskundig bestandsdeel. Het is wetenschappelijk bewezen dat koper op de huid schimmels, bacteriën en virussen vernietigt en maakt dat er geen infectieziekten van de huid optre­den. Het gebruik van koper op de huid leidt maar zelden tot overgevoeligheid. Sterk­er nog: de mens heeft dagelijks 3 mg koper nodig. Al in de oudheid was bekend dat koper gezondheidsbevorderende eigenschap­pen heeft. Zowel de oude Egyptenaren als de oude Grieken gebruikten koper om wonden te behandelen. Ook diverse recente onderzoeken onder­schrijven de werking van koper

Hemorcool® crème met de kracht van koper

VEGAN - CRUELTY FREE

Hemorcool® crème

Gebruik Hemorcool® crème
Wanneer gebruikt u de Hemorcool® crème?

De Hemorcool® crème is geschikt voor de behandeling van aambeiklachten. De crème biedt verlichting en gaat infectie tegen. Wij adviseren de Hemorcool® crème twee- tot driemaal per dag aan te brengen rond de anus. Daarnaast kunt u de crème extra ge­bruiken wanneer u tussentijds klachten ervaart. Door de handige dispenser is de crème hygiënisch in gebruik en gemakkelijk mee te nemen, zodat u altijd en overal over een middel beschikt om uw klachten te verli­chten. Voor een optimaal resultaat gebruikt u de crème in combinatie met de Hemorcool® koelstick.

 

De Hemorcool®  crème is verkrijgbaar in 30 ml. en 50 ml. verpakking.

Het gebruik van de Hemorcool crème

  1. Reinig uw handen voor en na het gebruik met water en zeep
  2. Breng de crème aan rond de anus (de Hemor­cool® crème is niet be­doeld voor inwendig gebruik)
  3. Bij gebruik in combinatie met de Hemorcool® stick kunt u de crème ron­dom de anus aanbrengen
  4. Herhaal twee tot drie­maal per dag en bij acute klachten
creme---wassen

De Hemorcool® crème zit in een compacte en gemakkelijk mee te nemen dispenser die een hygiënisch gebruik garandeert, waar u ook bent. Gebruik de crème voor een optimaal resultaat in combinatie met de Hemorcool® koelstick.

Product specificaties

Hemorcool® koelstick

Hemorcool® crème