algemene voorwaarden
Pita medical B.v.

Wat zijn de regels?

Nadat de bestelling is bevestigd voor 16:00 uur zullen wij dezelfde werkdag nog zorgdragen voor verzending, tevens krijgt u van ons een track en trace code toegestuurd. Zending zal dan binnen 2 werkdagen bij u thuis worden aangeboden. Vanaf het moment dat Pita Medical het pakje heeft aangeboden bij de transporteur, zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de verzending hiervan en dragen daarbij ook de verantwoordelijkheid van het pakket over aan de transporteur.

Ben je ontevreden over je online aankoop? Dan kun je het product binnen 8 dagen retourneren, mits het product en de verpakking ongeopend is. Is het product onverhoopt kapot of beschadigd door u in ontvangst genomen, neem dan contact op met de klantenservice. De Hemorcool® producten voldoen aan hoogste kwaliteitseisen van de CE normering. De Hemorcool® stick is uit hoogwaardig kunststof vervaardigd en is een duurzaam product. 

Retourneren binnen 14 dagen na verzending, waarvan 1e 8 dagen kosteloos. Is de  verpakking geopend of de hygiëne zegel verbroken? Dan vervalt het recht op retour. Al onze producten worden discreet verpakt verzonden.

Bij beschadiging hygiënezegel crème / stick of wanneer de verpakking geopend is.

Vraag de retourzegel aan bij Pita Medical of in het andere geval (na 8 dagen retourneren) kunt u zelf een verzendzegel kopen.

Binnen 8 dagen retour dan kan dit kosteloos, daarna vragen wij een bijdrage van € 5,25 voor retourzendingen, dit doen wij omdat wij vinden mede verantwoordelijk te zijn voor onze omgeving. Pita Medical brengt specifieke medische hulpmiddelen op de markt.  Is het u niet geheel duidelijk hoe en waarvoor onze producten zijn of hoe te gebruiken? Neemt u dan contact met ons op alvorens te bestellen. Dit kan via: info@pitamedical.com of belt u onze klantenservice tel: 0627254497

Maximaal 8 dagen na ontvangst retourzending, krijgt u uw geld teruggestort.